У Росії розшукують луганчан, аби ті проголосували на псевдовиборах — ОВА

У Росії розшукують луганчан, аби ті проголосували на псевдовиборах — ОВА

Укрінформ
На території Росії активно розшукують людей, які мають реєстрацію у Луганській області, щоб ті проголосували на псевдовиборах.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Співробітники 329 дільниць у регіонах РФ активно розшукують і закликають людей, які мають реєстрацію на Луганщині, віддати свій голос за невідомих осіб. Бо там дострокове неволевиявлення вже розпочалося і триватиме ще три дні. І байдуже, що єдиним днем голосування визначене 10 вересня", - зауважили в ОВА.

Читайте також: Сили оборони скинули на захоплені ворогом території листівки з закликом ігнорувати «вибори»

Упродовж дев’яти років Алчевськ захоплений росіянами, зазначили в ОВА, але навіть заходи примусової паспортизації не встигли охопити все населення.

“Так, паспорти РФ отримали лише 438 місцевих жителів літнього віку та людей з інвалідністю, до яких виїжджали мобільні бригади. До всіх інших осіб цих категорій не встигли і до дня голосування вже навряд чи виправлять свої помилки.”, - підкреслили в ОВА.

За словами начальника Луганської ОВА Артема Лисогора, останні два тижні ворог атакував виключно Новоєгорівку ц епізодично спостерігалася його активність поблизу Білогорівки.

Читайте також: У Єврокомісії засудили «вибори» РФ на окупованих територіях України

Проте учора, зазначив він, штурми були на іншій ділянці фронту. Північніше Сватового росіяни намагалися просунутися у напрямку Новоселівського, активно використовували авіацію.

Від артилерійських обстрілів ворога постраждали Макіївка, Невське та Білогорівка.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому росіянами Рубіжному Луганської області демонтують котельні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-