У Харкові навчатися в метро буде тисяча дітей

У Харкові навчатися в метро буде тисяча дітей

Укрінформ
У Харкові навчатися в приміщеннях метрополітену буде тисяча школярів. 

Про це повідомив у Телеграмі Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

“Заклади загальної середньої освіти, як і планувалося, почнуть навчальний рік у дистанційному режимі. Паралельно з цим працюватиме офлайн-формат, згідно з яким кілька разів на тиждень діти очно відвідуватимуть заняття у безпечних приміщеннях метрополітену. Станом на вчорашній день у Харкові сформовано вже 60 таких класів на 1003 дитини”, - розповів мер.

Читайте також: Крюківський вагонобудівний завод виграв тендер на постачання поїздів для київського метро

Напередодні він опублікував відео, в якому показано, як готують приміщення підземки для майбутніх занять. Очікуються, що вони почнуться 4 вересня. Будуть задіяні п’ять станцій метрополітену.

Як повідомляв Укрінформ, Терехов обіцяв, що курсуватимуть шкільні автобуси, які забиратимуть дітей від шкіл і везтимуть на заняття та назад. Також у метро буде організоване харчування.

Читайте також: Терехов обговорив відбудову Харкова з німецькими партнерами

7 липня Рада оборони Харківської області дозволила керівництву та засновникам навчальних закладів відновити очне чи комбіноване навчання за умови наявності захисних споруд, які відповідають вимогам ДБН В.2.2-5-97 (Захисні споруди цивільної оборони. Будинки і споруди. Зі змінами). Жодна міська школа Харкова такого бомбосховища не має.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-