Учасника ДТП з 12 загиблими на Вінниччині узяли під варту

Учасника ДТП з 12 загиблими на Вінниччині узяли під варту

Укрінформ
Вінницький міський суд обрав запобіжний захід чоловікові, який підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 12 осіб, у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області, передає Укрінформ.

"Слідчим суддею ВМС ВО було розглянуто клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України. За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підозрюваний, керуючи автопоїздом у складі автомобіля з напівпричепом, рухався автодорогою у Хмільницькому районі Вінницької області у напрямку м. Козятин. У момент виїзду на його смугу руху легкового автомобіля під керуванням потерпілого, який рухався у зустрічному напрямку, водій не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу. Він виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із вищевказаним легковим автомобілем, який повертався на смугу руху у напрямку м. Бердичів.

Внаслідок зіткнення водій легкового автомобіля та 11 пасажирів цього ж автомобіля загинули на місці події від отриманих травм.

Читайте також: Смертельна ДТП на Вінниччині: дворічний хлопчик загинув у день народження – джерело

При обранні запобіжного заходу слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України. Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, ДТП із 12 загиблими, серед яких шестеро дітей, сталась увечері 22 серпня поблизу с. Бродецьке Хмільницького району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-