Смертельна ДТП на Вінниччині: дворічний хлопчик загинув у день народження – джерело

Смертельна ДТП на Вінниччині: дворічний хлопчик загинув у день народження – джерело

Укрінформ
У смертельній ДТП на Вінниччині з 12 жертвами загинули дві родини з дітьми та їхні знайомі, в найменшого був день народження.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомило поінформоване джерело.

«За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ «двійка» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з великовантажним автомобілем DAF, який перевозив ліс-кругляк. У легковику перебували дві родини з дітьми, усі з одним прізвищем, мешканці с. Бродецьке. А також іще двоє дорослих, чоловік і жінка, відповідно з Хмільницького та Могилів-Подільського районів», - повідомило джерело.

За його словами, у найменшого із загиблих, дворічного хлопчика, 22 серпня, коли сталась смертельна ДТП, був день народження.

Читайте також: Масштабна ДТП на Вінниччині: 12 людей загинули, серед них - шестеро дітей

Як повідомляв Укрінформ, дорожньо-транспортна пригода сталась поблизу села Бродецьке Хмільницького району 22 серпня о 19.28. За попередньою інформацією слідства, в результаті зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та 11 його пасажирів, серед яких 6 дітей віком від 2 до 12 років.

Водія вантажівки затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі призначили низку експертиз для встановлення причин та обставин аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди з тяжкими наслідками розслідується кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-