На Луганщині загарбники готують «паспортні рейди» проти підлітків

На Луганщині загарбники готують «паспортні рейди» проти підлітків

Укрінформ
Російські загарбники вимагають від колаборантів у тимчасово окупованих районах Луганської області провести паспортизацію підлітків до 1 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє  Центр національного спротиву.

«Перед головним колаборантом регіону – Леонідом Пасічніком – було поставлено завдання примусово паспортизувати всіх дітей віком 14-18 років до 1 жовтня. Для того в регіон прибули «спостерігачі» з Москви, які мають на меті впровадити низку заходів й перевірити їх виконання. В кожен із захоплених районів буде направлена комісія, яка шукатиме підлітків без паспорта ворога», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до цього будуть залучені російські «волонтери» з кремлівських молодіжних рухів, які здійснюватимуть обхід будинків.

Читайте також: В Енергодарі загарбники активізували обшуки - перевіряють, чи є в людей російські паспорти

«Дітям пропонують за отримання паспорта безкоштовний відпочинок, а також погрожують їх батькам відсутністю соціальних виплат або недопущенням дитини до навчання», - додали в ЦНС.

Як повідомлялося, загарбники організували мобільні «паспортні столи» у тимчасово захоплених містах та селах Луганщини, жителі яких неохоче отримують російські документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-