На Харківщині правоохоронець із Києва збив на смерть 15-річну дівчину на переході

На Харківщині правоохоронець із Києва збив на смерть 15-річну дівчину на переході

Укрінформ
У селищі Пісочин на Харківщині правоохоронець із Києва 2 серпня збив на смерть 15-річну дівчину на переході.

Цей факт підтвердив кореспонденту Укрінформу речник Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка. 

“За попередньою інформацією, правоохоронець із Києва ввечері 2 серпня в районі населеного пункту Пісочин здійснив наїзд на 15-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Від отриманих травм дівчина загинула”, - повідомив Білка.

Співробітники ДБР працювали на місці ДТП для встановлення всіх обставин. “Попередньо встановлено, що водій був тверезим”, - зауважив речник відомства. Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої особи).

Читайте також: У ДТП на Рівненщині загинули троє людей, серед них - дитина

Як повідомляв Укрінформ, водій іномарки на великій швидкості скоїв наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту в Києві.

Правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу "Драгер", який не виявив алкоголю в його організмі, втім подальші експертизи встановлять, чи перебував водій під дією наркотиків.

Суд обрав запобіжний захід 23-річному водію, який на блокпосту збив військових – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-