У ДТП на Рівненщині загинули троє людей, серед них - дитина

У ДТП на Рівненщині загинули троє людей, серед них - дитина

Фото
Укрінформ
У ДТП на Рівненщині загинуло троє людей, серед них - 13-річна жителька Київської області; двоє потрапили у лікарню, зокрема вагітна, яка внаслідок цього втратила дитину; усі загиблі та постраждалі - родичі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

«39-річна водійка автомобіля Landmark, жителька Київщини, допустила перекидання транспортного засобу, внаслідок чого сталося подальше загоряння позашляховика», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пасажирів із авто викинуло на дорогу, а кермувальниця зуміла самотужки вибратися із салону.

У поліції інформують, що внаслідок ДТП 66-річна жінка із Вараша та 13-річна жителька Київської області загинули на місці події. Попри вжиті реанімаційні заходи, життя ще одній 61-річній мешканці Вараша врятувати не вдалося — вона померла у лікарні.

До медзакладу із травмами різного ступеня також госпіталізували 22-річну жительку Вараського району та 21-річну мешканку Київської області. Остання була при надії, проте втратила дитину.

За результатами огляду водійка, яка в автопригоді не постраждала, була твереза. У неї в рамках кримінального провадження також відібрані біологічні зразки. За її словами, ДТП сталося через вибоїну, в яку потрапило авто. Всі учасники автопригоди — родичі, прямували із Вараша на Київщину.

Читайте також: На Полтавщині Volkswagen зіткнувся з автобусом - двоє загиблих, 10 постраждалих

Як зазначається, слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області встановлюють усі обставини смертельної автопригоди в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 286 КК України.

Фото: Фейсбук поліції Рівненської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-