Закарпатського воєнкома, який побив дружину військового, звільнять із лав ЗСУ

Закарпатського воєнкома, який побив дружину військового, звільнять із лав ЗСУ

Укрінформ
Старшого офіцера Закарпатського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який побив дружину військовослужбовця, звільнять з лав Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

За його словами, напередодні у публічному просторі з'явилась інформація про ганебну поведінку старшого офіцера Закарпатського ТЦК та СП та завдання ним тілесних ушкоджень громадянці України.

На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв'язку із провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав ЗСУ, наголосив Павлюк.

Читайте також: Погрожував зламати ногу: на Хмельниччині через скандал перевірять працівників військкомату

"Надалі оцінку цьому конкретному випадку та офіцеру, який зганьбив своєї високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд. Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту", - підкреслив перший заступник міністра оборони.

Як повідомляв Укрінформ, інформація про те, що на одній ііз вулиць Ужгорода невідомий чоловік учинив конфлікт із військовослужбовцем та його дружиною, надійшла на спецлінію "102" 25 червня. Завдавши жінці тілесних ушкоджень, зловмисник із місця події втік.

Читайте також: У справі одеського воєнкома Борисова направили запити до Іспанії та ще трьох країн

Співробітники поліції встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦК та СП. Його розшукали і доправили до районного управління поліції. Як з'ясувало слідство, фігурант перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-