На Закарпатті поліція розслідує побиття жінки п'яним воєнкомом

На Закарпатті поліція розслідує побиття жінки п'яним воєнкомом

Укрінформ
У Закарпатській області співробітник територіального центру комплектування та соціальної підтримки завдав тілесних ушкоджень дружині одного з військовослужбовців, правоохоронці проводять досудове розслідування.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ повідомило у Телеграмі.

Інформація про те, що на одній із вулиць Ужгорода невідомий чоловік учинив конфлікт із військовослужбовцем та його дружиною, надійшла на спецлінію "102" 25 червня.

Завдавши жінці тілесних ушкоджень, зловмисник із місця події втік.

Співробітники поліції встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доправили до районного управління поліції. Як з'ясувало слідство, фігурант перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Верещук про побиття волонтера в Херсоні: Держава має показати, що сильніша за мерзотників

Відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У поліції готують матеріали для оголошення зловмиснику підозри.

У справі проводяться необхідні слідчі дії, призначене проведення судово-медичної експертизи.

Перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк у Телеграмі заявив про готовність реагувати на кожен випадок негідної поведінки військовослужбовців зі складу ТЦКСП стосовно громадян.

"У засобах масової інформації та соціальних мережах поширена інформація про окремі випадки негідної поведінки військовослужбовців зі складу ТЦК та СП стосовно громадян України. У межах перевірки роботи ТЦК та СП в усіх регіонах України готові реагувати на кожний подібний інцидент", — зазначив він.

Павлюк наголосив, що всі випадки, які ганьблять високе звання військовослужбовця Збройних сил України та звання офіцера, не будуть залишені без жорсткої реакції.

Читайте також: У справі одеського воєнкома Борисова направили запити до Іспанії та ще трьох країн

За його словами, по кожній подібній ситуації будуть проведені службові розслідування, винних притягнуть до суворої відповідальності згідно з чинним законодавством.

Заступник міністра закликає громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, надсилати відомості про такі випадки за номером 0 800 31 01 79, на електронну пошту tckreport@gmail.com або в чат-бот у Телеграмі.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області відсторонили від виконання службових обов'язків поліцейського, який побив чоловіка та погрожував іншому. Відсторонений також його колега, який не втрутився у конфлікт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-