У Голій Пристані мешканці підтоплених зон досі без світла, газу та води

У Голій Пристані мешканці підтоплених зон досі без світла, газу та води

Укрінформ
У загарбаній військовими РФ Голій Пристані, станом на ранок 27 червня, райони міста, що зазнали підтоплення – без світла та газопостачання, водопостачання та водовідведення в багатоквартирних будинках не відновлено.

Про це у Телеграмі повідомляє Голопристанська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«На вулицях міста залишаються повалені дерева разом зі сміттям та мулом після підтоплення. Більша частина міста, яка зазнали підтоплення – без електро- та газопостачання. Водопостачання та водовідведення в багатоквартирних будинках не відновлено. Жителі цих мікрорайонів міста Гола Пристань самотужки доставляють воду з приватних садиб», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, залишаються підтопленими східна та центральна частина міста Гола Пристань, рівень води в яких залишається до 1 м. Відтоку води майже немає.

Читайте також: На Херсонщині виявили у підтоплених зонах понад 80 вибухонебезпечних предметів

Також в МВА інформують, що у Великокардашинському старостаті ситуація залишається без змін, зв'язок майже відсутній, електропостачання не відновлено. Рівень води не знизився.

У селах Кардашинка та Кохани підтопленими залишаються берегові частини сіл та домоволодінь, які знаходяться в низині. Також залишаються проживати до 40 осіб.

Читайте також: У Голій Пристані росіяни виселяють та грабують місцевих жителів

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС, спричинивши затоплення частини Херсонської та Миколаївської областей і водночас критичне обміління Каховського водосховища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-