Кабмін затвердив порядок управління побутовими відходами в особливих умовах

Кабмін затвердив порядок управління побутовими відходами в особливих умовах

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив порядок управління побутовими відходами в особливих умовах у громадах, де велися або ведуться бойові дії.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

“Порядок визначає особливості управління побутовими відходами в особливих умовах на територіях, які включаються до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих РФ, що затверджується Мінреінтеграції; під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного або воєнного характеру”, - зазначив Мельничук.

Він додав, що порядок застосовується в особливих умовах та протягом 90 календарних днів після припинення чи скасування воєнного стану.

Читайте також: Проблеми зі сміттям: Херсон просить спецтехніку, яку передали в АРМА

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, відкриваючи засіданні уряду, зазначав: “Прописуємо алгоритм дій з облаштування місць тимчасового зберігання сміття з відповідними вимогами екологічної, пожежної безпеки та охорони. Таким чином убезпечимо наші міста та села від захаращення сміттям”.

Як повідомлялося, у Херсонській області, яка постраждала внаслідок підриву загарбниками Каховської ГЕС, працюють комунальники з 13 регіонів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-