У Херсонській облраді виключили з фракції «Слуга народу» двох депутатів – Соболевський

У Херсонській облраді виключили з фракції «Слуга народу» двох депутатів – Соболевський

Укрінформ
У Херсонській облраді на останній сесії за зраду ще одного депутата позбавили права брати участь у засіданнях, також оголосили, що двох депутатів виключили зі складу фракції «Слуга народу».

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Стосовно колаборації… Було прийнято рішення позбавити права участі у засіданнях обласної ради депутата Літвіна – по ньому є підозра», - сказав Соболевський.

Читайте також: В облраді розповіли, яку загрозу становлять паспорти рф для жителів на окупованій Херсонщині

Також він поінформував, що ще два депутати облради виключені зі складу депутатської фракції «Слуга народу» - Данило Репілевський та Юрій Ковальов.

За даними видання «Мост», Валерій Літвін - депутат облради від «Блоку Володимира Сальдо».

Данило Репілевський був малопублічним і перебував у тіні свого впливового батька – колаборанта Едуарда Репілевського, аграрного магната, гендиректора ТОВ «Агробізнес», депутата Херсонської облради від ОПЗЖ. Юрій Ковальов – рідний брат уже ліквідованого нардепа від «Слуги Народу» Олексія Ковальова, який перейшов на бік росіян.

Читайте також: В Одесі оновили склад історико-топонімічної комісії мерії - вилучили депутатів від ОПЗЖ

Як повідомляв Укрінформ, позачергове засідання сесії Херсонської обласної ради відбулося у форматі відеоконференції 28 квітня.

23 грудня 2022 року, на першому після деокупації Херсона засіданні облради, було ухвалено позбавити права слова та участі у засіданнях облради депутатів Едуарда Репілевського та Віталія Булюка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-