В Одесі оновили склад історико-топонімічної комісії мерії - вилучили депутатів від ОПЗЖ

В Одесі оновили склад історико-топонімічної комісії мерії - вилучили депутатів від ОПЗЖ

Укрінформ
Одеський міськвиконком ухвалив рішення про оновлення складу історико-топонімічної комісії міськради, вилучивши з неї, зокрема, депутатів від забороненої партії «Опозиційної платформи - За життя» - Віталія Саутьонкова та Богдана Гіганова.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі міськради.

«Члени виконкому міської ради ухвалили рішення про оновлення складу історико-топонімічної комісії, керуючись кадровими змінами, що сталися протягом останнього часу в міськраді», - уточнили в мерії. 

Зокрема, було виключено зі складу комісії директорку Департаменту культури і туризму міської ради Тетяни Маркової у зв’язку зі звільненням з цієї посади, а також депутатів Віталія Саутьонкова і Богдана Гіганова, обраними до міськради від забороненої партії «Опозиційна платформа - За життя».

Читайте також: Чернігівську організацію партії «Слуга народу» замість Халімона очолив Чаус

До оновленого складу комісії введено замість них новопризначеного директора Управління з питань охорони об’єктів культурної спадщини департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Федора Стоянова, доцента кафедри археології та всесвітньої історії Одеського національного університету імені І.Мечникова Олега Лугового, краєзнавця Андрія Дембрицького та інших.

Варто зауважити, що торік депутати від ОПЗЖ Саутьонков і Гіганов проігнорували участь у більшості засідань історико-топонімічної комісії мерії.

За словами члена комісії Петра Обухова, після повномасштабного вторгнення військ рф в Україну член міськради Саутьонков зник – невідомо, де він зараз перебуває. Інших представників, яких було обрано від цієї політсили, до оновленого складу історико-топонімічної комісії мерії не включили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-