Організація Save the Children предала допомогу в освітні заклади Вінниці

Організація Save the Children предала допомогу в освітні заклади Вінниці

Фото
Укрінформ
Міжнародна організація Save the Children надала допомогу десяти освітнім закладам Вінниці з облаштування ресурсних кімнат для занять із дітьми з особливими освітніми потребами.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Десять закладів освіти Вінниці отримали допомогу від міжнародної організації Save the Children - набори для облаштування ресурсних кімнат, де будуть проводитися групові та індивідуальні психолого-педагогічні заняття з дітьми з особливими освітніми потребами», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, заклади отримали м'які іграшки, сухий басейн, масажні доріжки та різноплановий дидактичний матеріал. Це все допоможе дітям з особливими освітніми потребами розвивати дидактичні, комунікативні та мовленнєві здібності.

Окрім того, освітні установи отримали бізіборди, модульні набори для розвитку навичок практичного життя, а також книги та інші розвиваючі ігри, аби дітки наочно вчилися виконувати повсякденні речі із самообслуговування, а також розвивати дрібну моторику, пам'ять та увагу.

Читайте також: Міжнародна організація з міграції передала центрам для переселенців Вінниччини 43 бойлери

Save the Children – це міжнародна неурядова організація, що надає допомогу і підтримує дітей у країнах, що розвиваються, а також займається захистом прав дітей в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-