Міжнародна організація з міграції передала центрам для переселенців Вінниччини 43 бойлери

Міжнародна організація з міграції передала центрам для переселенців Вінниччини 43 бойлери

Фото
Укрінформ
Вінниччина отримала від Міжнародної організації з міграції 43 бойлери для центрів розміщення ВПО та двох громад області.

Про це повідомляє Вінницька обласна рада, передає Укрінформ.

«Ми вже з МОМ реалізували кілька проєктів, які спрямовані на створення кращих умов для тих, хто переїхав на Вінниччину. Тепер організація передає 29 центрам розміщення внутрішньо переміщених осіб і двом громадам – Джуринській сільській та Оратівській селищній – 38 столітрових бойлерів та п'ять - п'ятдесятилітрових. Це ті речі, які обов`язково знадобляться людям», - сказав голова Вінницької обласної ради В'ячеслав Соколовий.

Згідно з повідомленням, водонагрівачі вже передали представникам територіальних громад та освітніх закладів, де проживають переселенці.

Загалом упродовж 2022 року представництво МОМ передало громадам Вінниччини в центри розміщення й обслуговування внутрішньо переміщених осіб 40 пральних та 40 сушильних машин. За сприяння МОМ на Вінниччині зробили ремонти у закладах, де проживають переселенці. Крім того, об`єкти критичної інфраструктури отримали генератори.

Читайте також: У старих-нових стінах: як волонтери облаштовують житло для переселенців

Як повідомлялось, наразі у громадах області офіційно зареєстровані понад 173 тисячі внутрішньо переміщених осіб, із них близько 50 тисяч – діти.

Фото: Вінницька обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-