Уряд вніс зміни до надання субвенцій  на добудову метро в Харкові та Дніпрі

Уряд вніс зміни до надання субвенцій на добудову метро в Харкові та Дніпрі

Укрінформ
Кабінет Міністрів оптимізував порядок та умови надання субвенцій з державного бюджету на подовження третьої лінії метрополітену у Харкові та на завершення будівництва метрополітену у Дніпрі.

Про це у Телеграмі поінформував постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до постанов КМУ від 30.10.2013 N 798 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету бюджету Дніпровської міської територіальної громади на завершення будівництва метрополітену у м. Дніпрі» та від 01.09.2019 N 842 «Деякі питання використання коштів у рамках реалізації спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком проєкту «Подовження третьої лінії метрополітену у м. Харкові», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що змінений головний розпорядник субвенції з Міністерства фінансів на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та оптимізовані порядок і умови надання субвенцій з державного бюджету бюджету Харківської міської територіальної громади на подовження третьої лінії метрополітену у м. Харкові та Дніпровської міської територіальної громади на завершення будівництва метрополітену у м. Дніпро.

Читайте також: У Харкові на Північній Салтівці побудують новий мікрорайонмер

Як повідомлялось, у Харкові, проєкт будівництва електродепо та нових станцій Олексіївської лінії – «Державінська» та «Одеська», в бік вул. Одеської, був затверджений ще до війни, і були оголошені всі необхідні тендери. Будівництво мало розпочатися навесні 2022 року, але через вторгнення рф тендерні процедури сповільнилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-