Миколаївський Апеляційний суд позбавив херсонського колаборанта можливості вийти під заставу

Миколаївський Апеляційний суд позбавив херсонського колаборанта можливості вийти під заставу

Укрінформ
Миколаївський Апеляційний суд 23 лютого змінив міру запобіжного заходу відомому херсонському колаборанту і постановив нову ухвалу - тримання під вартою на два місяці без можливості внесення застави.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Херсонській обласній прокуратурі.

«Миколаївський апеляційний суд задовольнив скаргу прокурорів Херсонської обласної прокуратури та обрав підозрюваному у колабораціонізмі безальтернативний запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 днів (ч. 4, ч. 6 ст. 111-1 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цим рішенням повністю скасовано ухвалу суду першої інстанції, якою підозрюваному було визначено тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 800 тис. грн.

Йдеться про підозрюваного, пов’язаного з місцевим рекламним бізнесом. Під час окупації міста він сприяв окупаційній владі у розміщуванні білбордів та поширюванні листівок з гаслами країни-агресора.

Читайте також: СБУ розпочала понад 2 600 кримінальних проваджень проти колаборантів

Чоловіка викрили та затримали у Херсоні працівники СБУ під час стабілізаційних заходів.

Варто зазначити, що, за даними херсонського інтернет-видання МОСТ, йдеться про колишнього чиновника Херсонської ОДА Вадима Штепенка.

Як повідомлялося, Центральний районний суд міста Миколаєва виніс запобіжний захід для відомого херсонського колаборанта у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави 800 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-