росіяни зруйнували на Запоріжжі 79 шкіл і 35 дитсадків

росіяни зруйнували на Запоріжжі 79 шкіл і 35 дитсадків

Укрінформ
російські терористи зруйнували більше 4,6 тис. об'єктів у Запорізькій області, серед них - 79 шкіл та 35 дитячих садочків.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

"Запорізька область. Нещодавно ракети терористів там прилітали по території дитячої спеціалізованої школи в смт. Комишуваха. Всього на Запоріжжі від обстрілів росіян зруйновано 79 шкіл та 35 дитячих садочків. Найбільше руйнувань таких об’єктів зафіксовано безпосередньо в місті Запоріжжя. Загальна кількість зруйнованих об’єктів в цій області - уже 4 698 об’єктів", - сказав він.

Водночас Тимошенко розповів, що силами влади у місті Запоріжжя відновлено 98 багатоповерхівок, 22 приватні будинки, 2 школи та дитячий садочок.

Читайте також: У Запоріжжі внаслідок ракетного удару постраждали п'ятеро людей

Також, за його словами, відновлено 1 тис. 55 об’єктів ЖКГ, із яких 646 – це об’єкти електропостачання в Бердянському, Васильківському та Запорізькому районах.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 21 жовтня війська рф атакували Запоріжжя ракетами С-300. Постраждала цивільна інфраструктура міста та багатоквартирний будинок, де уламок ракети пробив стіну в одній з квартир і викликав загоряння труби газопроводу, яке оперативно ліквідували рятувальники. Ворожої атаки зазнав також навчальний заклад.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-