У Запоріжжі внаслідок ракетного удару постраждали п'ятеро людей

У Запоріжжі внаслідок ракетного удару постраждали п'ятеро людей

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок ранкової ракетної атаки з боку військ рф постраждали, за уточненими даними, п'ятеро людей, з них четверо госпіталізовані у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє у Телеграмі секретар міської ради Запоріжжя Андрій Куртєв, передає Укрінформ.

"На жаль, є п‘ятеро постраждалих. Чотири людини перебувають у стані середньої тяжкості, їх госпіталізовано. Одна людина знаходиться на амбулаторному лікуванні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждали житлові будинки та інфраструктура

Куртєв нагадав, що від сьогоднішніх обстрілів постраждала цивільна інфраструктура міста та багатоквартирний будинок. Він уточнив, що уламок ракети пробив стіну в одній з квартир багатоповерхівки. На щастя, мешканців цієї квартири не було вдома, ніхто не постраждав. У будинку було пошкоджено дроти провайдерів зв’язку та мережу газопостачання. В результаті виникло загоряння труби газопроводу, яке оперативно ліквідували рятувальники.

Окрім того, ворожої атаки зазнав один навчальний заклад. Там пошкоджені одне вікно, частково м’яка покрівля та цегляний парапет на даху. На цей час на території закладу лежить нерозірваний боєприпас.

Читайте також: Ворог обстрілює ракетами Запоріжжя

За словами Куртєва, відомо також про влучання на відкриті місцевості. На місцях вже працюють відповідні служби.

Згодом стало відомо, що у Запоріжжі внаслідок ракетного удару, якого війська рф завдали сьогодні вранці, постраждали четверо патрульних поліцейських.

Про це із посиланням на відділ комунікацій обласної поліції повідомляє у Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА.

"Під час несення служби внаслідок обстрілу постраждали четверо працівників Управління патрульної поліції. Правоохоронці отримали осколкові поранення та госпіталізовані до медичних закладів міста. Загиблих немає", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 21 жовтня війська рф атакували Запоріжжя ракетами С-300.

Фото: Ольга Звонарьова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-