22 мільйони євро: Філатов розповів, як йому пропонували рекордний хабар

22 мільйони євро: Філатов розповів, як йому пропонували рекордний хабар

Укрінформ
Мер Дніпра Борис Філатов підтвердив, що йому пропонували "рекордний" в Україні хабар і розповів деталі.

Про це він написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Звичайно, ви вже прочитали цю новину. Так, підтверджую, це правда", - написав він.

Він запевнив, що не брав і не бере участі "у жодних оперативних "комбінаціях" правоохоронних органів".

"Просто, коли мені запропонували хабар, то я спочатку витріщив очі від такого нахабства, а потім пішов у НАБУ, як цього прямо вимагає від чиновників закон "Про запобігання корупції", - йдеться у дописі.

Читайте також: Ексдепутата затримали за спробу підкупу мера Дніпра за €22 мільйони

Філатов додав, що сподівається, що після "цієї історії" до нього перестануть лізти "з непристойними пропозиціями".

"Коли на Страшному Суді мене запитають, що я зробив правильного і, водночас, веселого, то з усмішкою я відповім: «Хлопчик Боря відмовився від рекордного в Україні хабара в 22 мільйони вбитих єнотів. Хоча й дуже хотілося залишити його собі. Ггггггг: ))", - додав він.

Раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро України викрили колишнього народного депутата на спробі дати меру Дніпра Борису Філатову 22 мільйони євро хабара.

Екснардеп також є обвинуваченим в іншій справі, розслідуваній НАБУ і САП, за фактом заволодіння 81 млн грн коштів Нацгвардії. Справа наразі слухається у суді, зазначили в Бюро.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2020 року Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування у справі про заволодіння майном Нацгвардії на понад 80 млн грн.

Фігурантом справи щодо квартир для Нацгвардії також є експрезидент "Укрбуду" і колишній народний депутат Максим Микитась.

У липні 2021 Національне антикорупційне бюро України і Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерували до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт стосовно п’ятьох осіб, які організували закупівлю непридатних для проживання квартир для військовослужбовців Національної гвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-