Президент обіцяє зробити все, щоб відновити Харків після ворожих атак

Президент обіцяє зробити все, щоб відновити Харків після ворожих атак

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Харків ніколи не буде містом чорних спалених вікон і зруйнованих районів та не підкориться росіянам. Він запевнив, що Харківщина буде звільнена від окупантів, а Харків - відновлений.

Про це Президент сказав у своєму вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

“Обов’язково сьогодні хочу звернутися окремо до нашого Харкова і всіх харків’ян - ви героїчні люди, героїчне місто, горде місто. Місто з почуттям власної гідності, місто, яке вміє себе захищати, місто, чиї люди уміють об’єднуватися, охайне місто. Місто, яке незмінно вражає всіх, хто приїжджає і бачить, як харків’яни дбають про свої вулиці і двори, навіть тоді, коли переживають жорстокий тиск російських терористів”, - сказав Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні - День Харкова.

“Зараз нашому Харкову не до свят. Так, Харків пережив багато несправедливості й жорстокості, але Харків ніколи не буде містом чорних спалених вікон і зруйнованих районів, Харків ніколи не підкориться цій нечисті, яка не має нічого, окрім артилерії і ракет. Ми обов’язково звільнимо всю Харківщину. Ми знайдемо спосіб гарантувати безпеку нашому Харкову, і ми зробимо все, щоб відновити місто. Я обіцяю”, - підкреслив глава Української держави.

Читайте також: Поліцейські патрулюють Харків на трофейному «Тигрі»

Як повідомлялося, сьогодні, 23 серпня, - День Харкова.

У місті через ризик посилених обстрілів та ракетних ударів з боку рф запроваджено безпрецедентні заходи безпеки. Зокрема, введено подовжену комендантську годину – з 19:00 23 серпня до 7:00 25 серпня. Раніше комендантська година тривала з 22.00 до 6.00.

Харківський метрополітен не перевозитиме пасажирів 24 серпня, в День Незалежності станції функціонуватимуть лише як укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-