Ракетний удар по Харкову: біля входу в метро утворилася вирва

Ракетний удар по Харкову: біля входу в метро утворилася вирва

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок сьогоднішнього ракетного удару російських військ біля входу до станції метро в Салтівському районі утворилася вирва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Наслідки ракетного удару по Харкову / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Сьогодні вранці війська російської федерації вранці вдарили по Салтівському та Слобідському районах міста. За попередніми даними, постраждалих немає.

Поліція фіксує наслідки ранкових обстрілів Харкова / Фото: Національна Поліція

До поліції надійшло повідомлення про потрапляння боєприпасу між будинками. У результаті влучання на футбольному майданчику стався вибух. У прилеглих будинках пошкоджені вікна, а в будівлі автоцентру сталася пожежа.

Читайте також: Масовані обстріли восьми регіонів та бої на Херсонщині – зведення ВЦА

"На місці вибуху біля входу до станції метро в Салтівському районі утворилася вирва", - зазначили у поліції.

За адресами працюють слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Правоохоронці проводять огляд, вилучають уламки боєприпасів, документують наслідки обстрілу.

Читайте також: Загарбники вкотре обстріляли Харків

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч.1 ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня війська російської федерації завдали ракетних ударів по житлових кварталах Харкова та об’єктах інфраструктури в області.

Зокрема, близько 5:00 ранку ворог ударив по цивільній інфраструктурі Слобідського району міста. Унаслідок обстрілу горів дах будівлі автосалону. Ще кілька снарядів влучили по відкритих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-