У громади Харківщини щодня передають до 80 тонн гумдопомоги, здебільшого продуктів

У громади Харківщини щодня передають до 80 тонн гумдопомоги, здебільшого продуктів

Фото
Укрінформ
Харківський обласний логістичний центр щодня передає в громади близько 80 тонн гуманітарної допомоги, найбільше – продуктів харчування.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Харківщина. Тут складна гуманітарна ситуація через постійні обстріли. Працюємо над тим, щоб люди мали всі необхідні першочергові товари. Зараз за добу обласний логістичний центр передає до 80 тонн гуманітарної допомоги через відділення «Укрпошти», «Нової пошти» та безпосередньо в територіальних громадах. В першу чергу йдеться про продукти харчування», - зазначив він.

За його словами, кількість допомоги розраховують відповідно до кількості людей, які живуть в громадах.

Тимошенко розповів, що від початку бойових дій ще не було дня, коли тут не надавали гуманітарну допомогу, але особливу увагу приділяють громадам, які розташовані поруч з тимчасово захопленими територіями та там, де поруч йдуть бої.

Заступник керівника ОП підкреслив, що саме через російських загарбників люди в регіоні не мають роботи або працюють обмежено, не завжди тут працюють магазини.

«Зараз наше першочергове завдання забезпечити людей всім необхідним. Паралельно опрацьовуємо можливості, аби налагодити життя на Харківщині та інших регіонів, які постраждали від російської окупації», - додав Тимошенко.

Читайте також: У Харкові дві російські ракети вдарили поруч зі школою-інтернатом

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові за минулу добу, 7 липня, внаслідок ворожих обстрілів загинули троє людей і п’ятеро отримали поранення, у населених пунктах області – одна жертва російської агресії та четверо поранених.

Фото: Телеграм Кирила Тимошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-