USAID «Говерла» передав Львівщині 40 електрогенераторів

USAID «Говерла» передав Львівщині 40 електрогенераторів

Фото
Укрінформ
Американський проєкт USAID «Говерла» передав Львівській області 40 електрогенераторів, їх розподілять між об’єктами критичної інфраструктури.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Львівщина отримала 40 електрогенераторів від проєкту USAID «Говерла». Розподілимо їх по п'ять одиниць у сім громад області на об’єкти критичної інфраструктури. Ще п'ять генераторів залишаться у розпорядженні Львівської ОВА», - написав Козицький.

Він наголосив, що ці генератори по-особливому будуть корисними у місцях масового проживання вимушених переселенців. А їх на Львівщині на цей момент, лише за офіційними даними, є понад 260 тисяч. Крім того, ці генератори можна буде використати для живлення медзакладів чи інших об’єктів критичної інфраструктури.

Начальник ОВА додав, що від минулого року проєкт USAID «Говерла» суттєво допомагав Львівщині на шляху до децентралізації та ефективного самоврядування на місцях. Завдяки йому 10 громад області отримали комп’ютерну техніку.

Читайте також: USAID і український стартап урятували вивезеного загарбниками з Бучі у білорусь кота Макса

Як повідомляв Укрінформ, американський проєкт USAID «Говерла» стартував на Львівщині в листопаді 2021 року. Проєкт сприяє уряду України у просуванні та здійсненні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги. Загалом підтримка проєкту охопила сім областей і понад 50 громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-