На Миколаївщині 84 населених пункти залишаються без світла та води

На Миколаївщині 84 населених пункти залишаються без світла та води

Укрінформ
На Миколаївщині 84 населених пункти знаходяться без електропостачання та водопостачання, а півтори тисячі споживачів без газу. 

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Натепер без газопостачання всього 1497 споживачів. Також припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 84 населених пунктах (з них п’ять частково) Баштанського та Миколаївського районів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті бойових дій пошкоджено водовід «Дніпро-Миколаїв» по якому здійснюється постачання води з р. Дніпро до Миколаєва.

На цей час споживачі міста забезпечуються привізною водою з резервуарів-накопичувачів та артезіанських свердловин, а також за рахунок колективних установок очистки і фасованої питної води.

Загалом із початку повномасштабного російського вторгнення в області пошкоджено понад 360 об’єктів газо, електро та водопостачання.

Читайте також: рф веде наступ з Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу

Як повідомлялося, 12 квітня Миколаїв залишився без централізованого водопостачання.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-