рф веде наступ з Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу

рф веде наступ з Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу

Укрінформ
Вночі у Херсоні лунали сильні вибухи, майже по всій території Херсонської області обстріли.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Російські війська продовжують вести наступ з Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу. Також на Херсонщині зафіксовані випадки викрадення ворогом цивільного населення, ідеться у зведенні.

Читайте також: роспропаганда поширює фейк про те, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"

Вчора о 21:50 росія почала провокаційний обстріл Сумської області з мінометів. Зафіксовано понад 50 прильотів, усі — на території Есманської громади. Дані про постраждалих уточнюються.

Вночі тривали поодинокі артилерійські обстріли східних районів Харкова. За попередніми даними, за ніч постраждалих немає. Протягом доби росіяни обстрілювали Золочів, Дергачі, Чугуїв Харківської області. В Ізюмському напрямку тривають бої.

Читайте також: Загарбники готуються масово вивозити зерно з Херсонщини

На Луганщині по 10 разів війська рф обстрілювали Попасну та Лисичанськ, чотири рази, але дуже тривало – Гірську громаду. Детальна інформація про ушкодження та наслідки з’ясовується. Відомо про чотирьох загиблих.

У Донецькій області Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Новомихайлівка, Лиман, Вугледар перебувають під постійними ворожими обстрілами. Триває евакуація людей з лінії зіткнення. В Маріуполі українські захисники утримують завод "Азовсталь".

Читайте також: Загарбники обстрілюють Азовсталь з артилерії, щоб виявити позиції українських бійців

У Миколаївській області, за попередньою інформацією, ракетного обстрілу зазнало село Шевченкове. Ракета влучила у приватний будинок. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-