У кількох областях України працюватимуть опорні магазини «АТБ»

У кількох областях України працюватимуть опорні магазини «АТБ»

Список
Укрінформ
Компанія "АТБ-маркет" сформувала перелік опорних магазинів у Києві та області, у Харкові, Миколаєві, Сумах, у Черкаській та Чернігівській областях.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у повідомленні на сайті компанії.

"У зв’язку з напруженою ситуацією, виникненням локальних бойових зіткнень та постійною повітряною загрозою існують суттєві труднощі з безперебійним постачанням продуктів харчування до магазинів торговельної мережі "АТБ". З урахуванням цих обставин компанія "АТБ-маркет" сформувала перелік опорних магазинів, де буде сформовано максимально повний асортимент продуктів харчування та товарів першої необхідності", - сказано в повідомленні.

Адреси опорних магазинів у Київській, Чернігівській та Черкаській областях можна знайти тут.

Адреси опорних магазинів у Харкові тут.

Адреси у Сумах тут.

Адреси у Миколаєві: пр-т Центральний, 154, вул. Космонавтів, 142/1, пр-т Богоявленський, 342/5, вул. Генерала Карпенка, 2 д, пр-т Центральний, 26 с, вул. Космонавтів, 76/1, Одеське шосе, 88, пр-т Центральний, 92, пр-т Героїв України, 91/2.

Решта діючих на сьогодні магазинів "АТБ" у даних містах працюватимуть до моменту розпродажі залишків товару.

Під час дії комендантської години магазини будуть зачинені.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-