Росіяни за добу понад 2000 разів обстріляли Донеччину, під вогнем - 13 населених пунктів

Росіяни за добу понад 2000 разів обстріляли Донеччину, під вогнем - 13 населених пунктів

Фото
Укрінформ
Донецька область за минулу добу, 2 травня, зазнала 2121 ворожий обстріл.

Про це повідомила поліція області, передає Укрінформ.

«За добу поліція зареєструвала 2121 ворожий обстріл. Армія РФ накрила вогнем 13 населених пунктів… Пошкоджено 21 цивільний об’єкт - 14 житлових будинків, підприємство, автомобілі, залізничні рейки, ЛЕП», - йдеться у повідомленні.

Влучання зафіксовані в містах Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Лиман, Торецьк, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Райгородок, селах Андріївка, Ганнівка, Калинове Краматорського району, Костянтинопіль, Мемрик.

Зокрема, по Мемрику росіяни вдарили з РСЗВ «Град», у результаті загинули 12-річна дівчинка та жінка, ще двоє людей дістали травми. Руйнувань зазнали сім приватних осель і автомобіль.

За інформацією правоохоронців, внаслідок артилерійських обстрілів одну людину поранено у Красногорівці та одну – у Великій Новосілці. Снарядами пошкоджено домівки.

У Лимані ворог атакував приватний будинок та два цивільних авто. У Костянтинівці пошкоджено приватну оселю. В обох випадках обійшлося без постраждалих.

Читайте також: На Донеччині росіяни зруйнували щонайменше 107 церков - ОВА

Крім того, в ніч на 3 травня російські війська обстріляли Костянтинівку, тип озброєння наразі встановлюється. Пошкоджено п’ять приватних будинків, цивільне авто, перебито комунікації.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у Донецькій області минулої доби, 2 травня, російські війська вбили двох людей, ще восьмеро дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-