Санду відвідала пункт пропуску на українсько-молдовському кордоні

Санду відвідала пункт пропуску на українсько-молдовському кордоні

Фото
Укрінформ
Президент Республіки Молдова Мая Санду побувала на пункті пропуску на українсько-молдовському кордоні, де обговорили стан пропускних операцій, черг, процедури оформлення гуманітарних вантажів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Фейсбуці.

"Наша сила в підтримці та єдності: дякуємо Молдові за допомогу! Президент Республіки Молдова Мая Санду побувала у пункті пропуску «Паланка-Удобне-Маяки» на українсько-молдовському кордоні", - йдеться у повідомленні.

Під час перебування обговорювалися питання стану та можливостей пропускних операцій, черг у пунктах пропуску та процедури оформлення гуманітарних вантажів. Особлива увага під час зустрічі приділялася українцям, які прямують до Республіки Молдова з метою евакуації.

Санду висловила слова глибокої підтримки та запевнила про всебічне сприяння Україні. Також вона поспілкувалась з волонтерами, які допомагають біженцям та подякувала за допомогу, яку вони надають громадянам України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, вбивають мирне населення, вчиняють злочини проти людяності.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: Держприкордонслужба України, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-