На Чернігівщині відновлюють дорогу, яку не ремонтували 40 років

На Чернігівщині відновлюють дорогу, яку не ремонтували 40 років

Велике будівництво
Укрінформ
У Прилуцькому районі Чернігівщини, в межах президентського проєкту "Велике будівництво", розпочали відновлення зруйнованої дороги між селами Яблунівка та Сергіївка, яка не знала ремонту 40 років.

Про це повідомила пресслужба Чернігівської ОДА, передає Укрінформ.

"Глибокі ями, які не висихають навіть влітку, зарослі та хащі - ось ця ділянка автодороги між селами Яблунівка та Сергіївка Прилуцького району на Чернігівщині не знала ремонту 40 років", - сказала голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко.

За її словами, зараз обабіч дороги, яку ремонтуватимуть, зрізують кущі. Потім укріплять узбіччя, відремонтують водопропускні труби, вирівняють шлях, зроблять дорожню розмітку, влаштують бар’єрне огородження та встановлять дорожні знаки. Закінчити все планують до кінця вересня.

Запланований ремонт класифікується як середній поточний. Ділянка довжиною понад 6 км, де він проводитиметься, є частиною автошляху Прилуки - Сергіївка - Линовиця - Білошапки. У селах Яблунівка та Сергіївка проживає близько 2,5 тис. людей.

Читайте також: На Тернопільщині ремонтують дорогу Н-18

За програмою "Велике будівництво" на Чернігівщині в поточному році заплановано відремонтувати майже 98 км покриття на 17 дорогах місцевого значення та 6 вулицях і дорогах комунальної власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-