Розпочався ремонт найстарішого мосту Харківщини

Розпочався ремонт найстарішого мосту Харківщини

Велике будівництво
Укрінформ
На Харківщині в рамках «Великого будівництва» почали капітальний ремонт мосту в с. Коробочкине – найстарішого в області. Востаннє його ремонтували майже 45 років тому.

Про це повідомляє пресслужба Харківської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«На початку квітня було виконано роботи з демонтажу тротуару лівого проїзду мосту на Н-26 Чугуїв - Мілове. Нині підрядна організація виконує роботи з влаштування підпірної стінки та ремонту арки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що довжина штучної споруди - 30,66 м. Збудований міст ще у 1896-му році, а останній капітальний ремонт проводився у 1976 році.

Читайте також: На Закарпатті відремонтують міст через річку Тересва

За інформацією Служби автомобільних доріг, роботи планують завершити наприкінці 2021 року. Рух автотранспорту буде здійснюватися у реверсному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Читайте також: На Хортиці відновлять аварійну будівлю Музею історії запорозького козацтва

Також цього року стартує масштабна програма «Велика реставрація», в рамках якої планується до 2024 року реставрувати 150 історичних та культурних об’єктів по всій Україні.

Фото Харківської облдержадміністрації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-