Довибори в Раду: на Прикарпатті другу добу «заморожений» підрахунок - ЧЕСНО

Довибори в Раду: на Прикарпатті другу добу «заморожений» підрахунок - ЧЕСНО

Укрінформ
На Прикарпатті на виборчому окрузі № 87 другу добу не відбувається підрахунок голосів виборців через відсутність членів окружної виборчої комісії і дільничних виборчих комісій.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє рух ЧЕСНО на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Початок робочого дня. Другу добу немає членів ОВК і не відбувається підрахунок голосів за кандидатів у народні депутати», - йдеться у повідомленні.

Тут зазначають, що члени ДВК втомилися стояти на вулиці в очікуванні, і їх під будівлею вже немає.

«І тут є низка запитань. Що в цей час відбувається з бюлетенями і протоколами? Де ці бюлетені і протоколи? І хто відповість за те, що другу добу нема безперервного засідання ОВК», - зазначили в ЧЕСНО.

За їхньою інформацією, в ОВК сьогодні вранці чекають депутатів від партії «Слуга народу».

За інформацією ЦВК, опрацьовано більш як 67% протоколів. Наразі лідирує Василь Вірастюк від партії «Слуга народу». Раніше він заявив про свою перемогу. Натомість кандидат від партії «За майбутнє» Олександр Шевченко оголосив про те, що в нього хочуть вкрасти його перемогу.

Читайте також: Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Прикарпатті

Як повідомляло агентство, 28 березня на Прикарпатті відбулися проміжні вибори народного депутата по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалися 14 кандидатів.

Рух ЧЕСНО - громадська організація, що займається громадським контролем підзвітності та відкритості політиків і партій та досліджує парламентаризм і місцеве самоврядування, політичні фінанси та вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-