Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Прикарпатті

Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Прикарпатті

Укрінформ
Кандидат у народні депутати по виборчому округу №87 (Івано-Франківська область) Руслан Кошулинський вимагає визнати результати виборів недійсними та оголосити перевибори, "зважаючи на численні порушення і ситуацію, що склалася".

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці, передає Укрінформ.

Кошулинський заявив про «очевидні факти» підкупу виборців, численні порушення на дільницях і про те, що проти нього діє «мільйонний ресурс ставлеників олігархів».

«З огляду на численні порушення і ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори», - йдеться у повідомленні.

Як передає Радіо Свобода, з 29 на 30 березня близько опівночі голова окружної виборчої комісії покинув приміщення. Близько 2:00 30 березня до правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про буцімто «замінування» будівлі ОВК, але жодної вибухівки не було виявлено.

"30 березня голова ОВК і ще кілька членів комісії не прийшли на роботу. Відтак було припинено прийом протоколів із дільничних виборчих комісій із мокрими печатками. ЦВК внесла зміни до складу комісії, зокрема замінено голову ОВК і ще кількох членів. На 21:00 30 березня ОВК у Надвірній не відновила роботу, нові члени комісії досі не прибули", - повідомили в русі «Чесно» Івано-Франківщини.

Читайте також: Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня

Нагадаємо: 28 березня у 87-му виборчому окрузі відбулося голосування на проміжних виборах у Верховну Раду. До трійки лідерів тут вийшли Василь Вірастюк від партії «Слуга народу», Руслан Кошулинський від ВО «Свобода» і Олександр Шевченко – «За майбутнє». ЦВК підрахував менш як 68% протоколів дільничних комісій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-