Довибори в Раду: ЦВК прийняла оригінал протоколу з Донеччини

Довибори в Раду: ЦВК прийняла оригінал протоколу з Донеччини

Укрінформ
ЦВК прийняла оригінал протоколу окружної виборчої комісії про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область).

Передача протоколу представниками ОВК відбулася на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протокол окружної виборчої комісії округу 50-го приймається для розгляду і подальшого опрацювання Центральною виборчою комісією", - зазначив голова ЦВК Олег Діденко.

Згідно з опублікованим на сайті ЦВК даними, в 50-му окрузі перемогу здобув кандидат від партії "Порядок" Андрій Аксьонов, який набрав 19 949 голосів виборців, або 65,46%.

На другому місці - Валентин Рибін від "Партії Шарія" з 13%, на третьому - кандидат від партії "Європейська солідарність" Юлія Кузьменко з 6,69%.

Читайте також: Довибори в Раду: ОПОРА заявляє про перерахунок голосів на 14 дільницях Прикарпаття

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.

Станом на 14 годину вівторка, за даними ЦВК, на 87-му окрузі пораховано 67,52% протоколів ДВК. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк з 31,30%. На другому місці кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський з 28,88%, на третьому - висуванець партії "За майбутнє" Олександр Шевченко з 28,73%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-