Київщина посилює карантин з 21 березня

Київщина посилює карантин з 21 березня

Укрінформ
У Київській області з 21 березня посилюються карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусу на території регіону.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу поінформував голова Київської ОДА Василь Володін.

«Сьогодні було зібрано позачергове засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій та прийнято рішення про посилення карантинних обмежень на території регіону», - сказав Володін.

За його словами, з 21 березня, тобто з неділі, на території Київської області заборонено перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, трамваях, тролейбусах в кількості понад 50% місць для сидіння. Заборонено також проведення богослужінь, дозволено лише за умови забезпечення площі приміщення не менше 10 кв. м на одну особу.

Також за його словами, в області буде заборонено приймання відвідувачів барами, ресторанами, кафе, крім адресної доставки та замовлень на виніс. Заборонено роботу торговельно-розважальних та дитячо-розважальних центрів. Дозволено роботу магазинів продовольчої групи: аптек, зоомагазинів, магазинів побутової хімії, та торгівлі квітами.

Він заявив, що також заборонена реалізація непродовольчої групи товарів. Вона може відбуватися лише із здійсненням адресної доставки та замовлень на виніс.

Заборона запроваджується і на роботу закладів культури та на проведення культурних масових заходів, спортивних заходів.

Крім цього, обмежено роботу ресторанів у готелях, заборонено діяльність непродовольчих ринків, павільйонів та ярмарків.

За словами Володіна, учні закладів освіти області, окрім садочків, спеціальних закладів освіти, після канікул навчатимуться дистанційно.

Читайте також: МОЗ оновило карантинні зони, Київ - «червоний»

На Київщині за минулу добу, 18 березня, на COVD-19 захворіли 1134 особи, 27 хворих померли.Госпіталізовано було 209 осіб.

В області відкривають для прийому хворих на коронавірус додаткові лікарні, зокрема в Обухівському, Бучанському та Вишгородському районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-