МОЗ оновило карантинні зони, Київ - «червоний»

МОЗ оновило карантинні зони, Київ - «червоний»

Таблиця
Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я оновило поділ на карантинні зони.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

Так, Київ переведено із помаранчевої до червоної зони епідемічної небезпеки.

Загалом, у червоній зоні перебувають 5 регіонів - Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області, а також Київ.

В помаранчевій зоні знаходяться 12 регіонів - Вінницька, Донецька, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська області.

Читайте також: Медицині в Києві загрожує колапс, якщо не посилити карантин — Кличко

Показник госпіталізацій хворих із COVID-19 перевищено у 10 регіонах - у Києві, Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Зокрема, при визначеному показнику рівня госпіталізації 60 на 100 тис. населення у Києві цей показник станом на 18 березня становив 98,7.

Найвищий показник госпіталізацій у Вінницькій області - 130,3 на 100 тис. населення, у Івано-Франківській області - 124,8, у Житомирській області - 114,4.

Читайте також: Київ не зупинятиме транспорт, але будуть обмеження – Кличко

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом на 18 березня у Києві – 71,4%, Житомирській області – 66,3%, Закарпатській - 65,7% (при визначеному показнику 65%).

Як повідомлялося, станом на 19 березня в Україні лабораторно підтверджено 1 519 926 випадків COVID-19, з них за добу – 15 850. За минулу добу від ускладнень хвороби померли 262 пацієнти, одужали 4592 особи.

Київська влада напередодні ухвалила рішення посилити із 20 березня на три тижні карантин у місті. В цей час, зокрема, буде заборонена робота закладів культури, ТРЦ, проведення масових заходів і релігійних богослужінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-