На Волині триває оновлення приймальних відділень лікарень - відео

На Волині триває оновлення приймальних відділень лікарень - відео

Велике будівництво
Укрінформ
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває реконструкція в обласній та міській лікарнях Луцька та в інших медзакладах області.

Як передає Укрінформ, відповідні фото опубліковані на офіційній сторінці програми "Велике будівництво" у Фейсбуці

Готовність робіт з реконструкції приймального відділення Волинської обласної клінічної лікарні вже перевищує 80%. Наразі завершуються основні внутрішні та зовнішні ремонтні роботи, змінені вікна, забезпечений безперешкодний доступ для маломобільних груп населення, встановлено необхідне обладнання.

Реконструкція приймального відділення міської клінічної лікарні Луцька розширить можливості медичного закладу і дозволить за необхідності починати лікування хворих ще у приймальному відділенні. Планується, що в оновленій лікарні облаштують оглядові та консультативні приміщення, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів тощо. Загальна площа приймального відділення буде збільшена до 1237,3 кв. м.

Читайте також: На Донеччині реконструюють 11 приймальних відділень

Під час реконструкції приймального відділення центральної міської лікарні у Нововолинську виконано та профінансовано роботи на 5,547 млн грн, з яких співфінансування з місцевого бюджету – 300 тис. грн.

Президентська програма «Велике будівництво» передбачає капітальні інвестиції в інфраструктуру, зокрема, у соціальну. Реконструкція приймальних відділень також є одним з напрямків реалізації цього загальноукраїнського проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво" Кирило Тимошенко раніше розповів, що у 2021 році будуть реконструйовані 177 приймальних відділень по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-