Чернігівську обласну лікарню цьогоріч відремонтують на 107 мільйонів

Чернігівську обласну лікарню цьогоріч відремонтують на 107 мільйонів

Укрінформ
У поточному році в Чернігівській обласній лікарні реалізують три будівельних проєкти на загальну суму понад 100 млн грн. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив генеральний директор цього комунального закладу Андрій Жиденко.

"Вартість утеплення терапевтичного корпусу - 10,7 млн грн; реконструкції й капітального ремонту отоларингологічного відділення - 10,95 млн; повної реконструкції і капремонту п’ятиповерхового палатного корпусу, де в нас розташовані 4 відділення, - 85 млн грн. Думаю, що скоро фінансування розпочнеться, і в цьому році ми реалізуємо ці проєкти", - сказав керівник.

За словами Жиденка, всі ремонти передбачають термомодернізацію будівель із заміною вікон, а загалом - приведення їх відповідно до сучасних вимог.

Проєкти реалізовуватимуться за рахунок коштів ДФРР, субвенції на соціально-економічний розвиток, обласного бюджету, частково, можливо, власних надходжень.

Читайте також: За пів року планують завершити ремонт приймальних відділень у 210 лікарнях - Шмигаль

А зараз у медичному закладі, додав директор, на завершальній стадії впровадження двох минулорічних починань: створення ПЛР-лабораторії для діагностики COVID-19 та розширення чинної в обласній лікарні кисневої станції. Крім того, планується відкриття такої станції в Центрі для постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС та ветеранів. Обладнання для лабораторії та кисневих станцій уже закуплене.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-