Через повінь понад 100 дітей будуть змушені окремо скласти ЗНО - Шмигаль

Через повінь понад 100 дітей будуть змушені окремо скласти ЗНО - Шмигаль

Укрінформ
Дітям, які внаслідок повені не зможуть взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, нададуть таку можливість окремо.

Про це сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу 24 червня щодо надзвичайної ситуації на заході України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є окрема ситуація, понад 100 дітей заблоковані і, скоріше за все, не зможуть скласти ЗНО. Це питання буде вирішене по всіх областях, якщо така ситуація буде ще десь ... діти матимуть змогу окремо скласти ЗНО, ми визначимо час і процедуру, батькам і дітям не потрібно переживати з цього приводу", - сказав Шмигаль.

Він додав, що пріоритет у ситуації з повенями - збереження життя і здоров'я людей, евакуація хворих і тих, хто її потребують, розміщення у родичів чи в інших закладах тих, хто втратив житло.

"Пріоритет номер два - розчищення своєрідних дамб, які утворилися через бруд і деревину, що застрягла біля мостів, мости наразі під загрозою ...тож дано команду і перекинуто додаткові підрозділи з відповідною технікою, щоб розпочати розчистку русел річок і потічків", - сказав очільник уряду.

Читайте також: Правила ЗНО-2020: що змінив карантин

Він додав, що загальна кількість особового складу Національної поліції, Нацгвардії і ДСНС, яка сьогодні працює на Івано-Франківщині - понад півтори тисячі осіб.

Як повідомлялося, на Прикарпатті внаслідок повені загинули три людини, ще одна зникла безвісти.

Читайте також: Прикарпаття просить 500 мільйонів на ліквідацію наслідків стихії - Прем'єр

Вранці 24 червня на Прикарпаття вилетів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль для координації роботи з подолання наслідків паводків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-