Польське консульство передало допомогу госпіталю для ветеранів війни у Бердичеві

Польське консульство передало допомогу госпіталю для ветеранів війни у Бердичеві

Фото
Укрінформ
Госпіталь ветеранів війни у Бердичеві отримав допомогу вартістю 160 тисяч гривень від Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

"У якості допомоги до медичного закладу було передано 2 пульсоксиметри, концентратор кисню та хірургічний електровідсмоктувач, а також засоби індивідуального захисту: 150 респіраторів, 1000 масок, 2000 пар рукавичок, 200 пар бахіл, 100 медичних шапок, 20 захисних окулярів, 150 захисних комбінезонів одно- та багаторазового використання та 200 ізоляційних халатів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Посол Ізраїлю передав продуктові набори жителям Житомира та Бердичева

Зазначається, що ці засоби вартістю 160 тисяч грн надані в рамках програми «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Даміан Цярціньскі зауважив, що програма підтримки реалізується у Львівській, Чернігівській, Рівненській, Житомирській та Вінницькій областях і Києві.

Польське консульство передало допомогу госпіталю для ветеранів війни у Бердичеві // Фото: rio-berdychiv.info

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня Посол Ізраїлю Джоел Ліон привіз у Житомир та Бердичів продуктові набори для незахищених верств населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-