На Херсонщині медики зможуть працювати, не виходячи з лікарень

На Херсонщині медики зможуть працювати, не виходячи з лікарень

Укрінформ
На Херсонщині для медиків 10 базових лікарень, що можуть приймати на лікування інфікованих коронавірусом, підготували умови для життя у медзакладах під час роботи.

Про це директор департаменту здоров'я Херсонської ОДА Віктор Короленко розповів у розмові з кореспондентом Укрінформу.

«Ми зараз всю область будемо переводити за прикладом Китаю: там зайшли лікарі 19 січня в лікарні і лише чотири дні тому, як вийшли. Ми вже підготували житло, підготували палати… Вони (медпрацівники 10 базових закладів на Херсонщині - ред.) будуть жити там, щоб не розносити по своїм домівкам інфекцію», - сказав Короленко.

За його словами, йдеться про медиків 10 базових лікарень, які можуть приймати на лікування хворих із підозрою на коронавірус.

Також він повідомив, що звернувся з проханням  "закріпити" за Херсонщиною медичний виш для підсилення медичними кадрами.

Читайте також: На Херсонщині усіх вагітних та хворих на пневмонію протестують на коронавірус

Як повідомлялося, 25 березня, уряд України ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

Станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та виписаний з лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-