На Прикарпатті в шести тергромадах почався

На Прикарпатті в шести тергромадах почався "день тиші"

Укрінформ
В Івано-Франківській області в шести ОТГ розпочався «день тиші». Поліція просить дотримуватись вимог виборчого законодавства.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

«З 00:00 годин 21 грудня розпочався «день тиші» у Коломийському, Рожнятівському, Тисменицькому і Надвірнянському районах. Просимо дотримуватися закону, а виявивши порушення – телефонувати на «102»», - повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Правоохоронці радять громадянам утриматися від участі в заходах, що порушують вимоги виборчого законодавства, і нагадують, що, згідно зі ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні порушення, проведення передвиборної агітації поза строків, у заборонених або невстановлених законом місцях, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510-850 грн) і на посадових осіб – від 50 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1360 грн).

Читайте також: ЦВК заявляє, що ухвалений Виборчий кодекс враховує більшість її зауважень

22 грудня в Івано-Франківській області відбудуться перші вибори у шести ОТГ, а саме: у Корницькій сільській, Гвіздецькій селищній, Підгайчиківській сільській (Коломийського району), Дубівській сільській (Рожнятівський район), Єзупільській селищній (Тисменицький район), Пасічнянській сільській ОТГ (Надвірнянський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-