У Запорізькій області дев’ять шкіл закрили на карантин через ГРВІ

У Запорізькій області дев’ять шкіл закрили на карантин через ГРВІ

Укрінформ
Через високий рівень захворюваності дітей на ГРВІ повністю призупинено навчальний процес у дев’яти школах Запорізької області.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

“Навчальний процес призупинено у м. Енергодар – сім (НВК №1, ЗОШ №2, багатопрофільна гімназія "Гармонія", ЗОШ №4, НВК №5, ЗОШ №7 та багатопрофільний ліцей); м. Запоріжжя – ЗОШ №73; Приазовському районі - Шевченківський НВК”, - говорять в ОДА.

Крім цього, у семи школах області залишаються закритими 22 класи у навчальних закладах м. Запоріжжя (гімназія №31, ліцей №62, ЗОШ №59, №40, ЗНВК №63 та «Вибір») і в ЗОШ №7 м. Мелітополь.

Через високий рівень захворюваності на ГРВІ (понад 30% відсутніх дітей) у шести закладах дошкільної освіти області припинено функціонування семи груп.

Читайте також: У Києві грип нижче епідпорогу, але за тиждень захворіли понад 12 тисяч

Загалом, за інформацією Запорізького лабораторного центру МОЗ України, минулого тижня по області зареєстровано 6716 випадків гострих респіраторних інфекцій. Показник захворюваності склав 380,5 на 100 тисяч населення, що нижче порогового рівня на 47,6%. У м. Запоріжжі захворюваність знаходиться нижче порогового рівня на 51%, за тиждень зареєстровано 2792 випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-