У Волновасі Марина Порошенко вручила ключі від квартир 14 дітям-сиротам

У Волновасі Марина Порошенко вручила ключі від квартир 14 дітям-сиротам

Фото
Укрінформ
У Волновасі на Донеччині дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у врученні ключів від квартир 14 дітям-сиротам.

Про це на своїй сторінці у Facebook у понеділок повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

«У Волновасі вручили ключі від квартир 14 дітям-сиротам з Волновахи, Великоновоселківського, Нікольського, Мар'їнського районів та Селидового. Щасливу подію у їхньому житті разом з ними розділила голова Фонду Петра Порошенка, дружина Президента України Марина Порошенко», - написав очільник області.

За його словами, цього року на Донеччині за рахунок коштів субвенції з державного бюджету вже придбали 68 квартир, коштом обласного та місцевого бюджетів - 122.

Читайте також: Марина Порошенко передала школярам Донеччини 16 тисяч підручників

«Процес придбання житла дітям-сиротам ще триває. У цьому році плануємо забезпечити упорядкованим житлом щонайменше 235 сиріт», - додав Куць.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні 16 тисяч шкільних підручників передала дружина Президента України Марина Порошенко школярам південних та центральних районів Донеччини. Підручники надруковані коштом Фонду Петра Порошенка - всього 30 тисяч на загальну суму 2 млн 200 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-