В Одесу направлять додаткові підрозділи Нацгвардії

В Одесу направлять додаткові підрозділи Нацгвардії

Укрінформ
Для стабілізації ситуації в Одесу будуть направлені додаткові підрозділи Нацгвардії та фахівці Департаменту захисту економіки Нацполіції.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

"Для стабілізації ситуації в Одесу будуть направлені додаткові підрозділи Нацгвардії та фахівці Департаменту захисту економіки Нацполіції", - йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні, за словами голови Нацполіції Сергія Князєва, вулиці Одеси патрулюють 600-800 силовиків, працює система відеоспостереження. Зображення з близько тисячі камер в онлайн-режимі передаються до ситуаційних центрів.

Голова Нацполіції також запропонував ряд заходів, реалізація яких дозволить спільними зусиллями правоохоронних органів якісно покращити роботу з протидії злочинності.

"Пропоную організувати проведення спільних нарад територіальних правоохоронних органів із запрошенням представників апеляційних судів з метою вивчення причин довгострокового розгляду проваджень про злочини, учинені у складі ОГ і ЗО. Створити групу для аналізу інформації про вчинення злочинів відносно громадських активістів та контролю за ходом їх розслідування", - уточнив він.

Читайте також: Одеса перетворилася на кримінальну столицю України - Аваков

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що за останні місяці Одеса перетворилася на кримінальну столицю України. За його словами, після наради силовиків в Одесі було прийнято рішення про перевірку економічного сектору, для чого в Одесу приїдуть спеціалісти з інших областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-