В Офісі Президента обговорили зі швейцарською делегацією підготовку до саміту миру

В Офісі Президента обговорили зі швейцарською делегацією підготовку до саміту миру

Укрінформ
Представники Офісу Президента та швейцарська делегація на чолі з послом Швейцарії в Україні Феліксом Бауманном обговорили підготовку до проведення першого інавгураційного саміту миру для України, який відбудеться у Швейцарії влітку цього року.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОПУ.

«Радники керівника Офісу Президента Дарія Зарівна та Олександр Бевз провели зустріч зі швейцарською делегацією. До складу делегації увійшли Посол Швейцарії в Україні Фелікс Бауманн та керівник Управління миру та прав людини, посол Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Сімон Гайссбюллер. Учасники заходу обговорили практичні кроки та напрацювання в межах підготовки до проведення першого інавгураційного саміту миру для України, який відбудеться у Швейцарії влітку цього року», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На конференції у Швейцарії світ має показати, яким бачить завершення війни в Україні - Боррель

Як повідомляв Укрінформ, Глобальний саміт миру - це міжнародна зустріч, яка відбудеться у Швейцарії на рівні лідерів країн-учасників Української формули миру 15-16 червня.

За словами глави українського МЗС Дмитра Кулеби, Росія від початку агресії проти України у 2014 році постійно перешкоджає будь-яким мирним переговорам та ініціативам, тому її участь у Глобальному саміті миру в Швейцарії не передбачається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-