У МЗС обговорили Комунікаційну стратегію Україна - держави Латинської Америки і Карибського басейну

У МЗС обговорили Комунікаційну стратегію Україна - держави Латинської Америки і Карибського басейну

Укрінформ
Ключовими комунікаційними пріоритетами України в країнах Латинської Америки і Карибського басейну є здобуття ширшої підтримки нашої країни на міжнародній арені.

Про це йшлося під час експертного обговорення проєкту Комунікаційної стратегії: Україна – держави ЛАКБ за участі заступниці міністра закордонних справ України Ірини Боровець, українських дипломатів та понад 20 представників урядових і громадських організацій, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МЗС.

«Пріоритетами для України в регіоні залишаються здобуття цими країнами ширшої підтримки на міжнародній арені, диверсифікація експортних ринків та розширення своєї дипломатичної присутності», - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Відкриваючи захід, заступниця міністра окреслила ключові завдання МЗС, закладені в проєкті комунікаційної стратегії: Україна – держави ЛАКБ на 2024-2026 роки, які мають на меті посилити партнерство та побудувати ефективну комунікацію України з латиноамериканськими країнами.

Відомий колумбійський політик, засновник громадської організації «Aguanta Ucrania» («Тримайся, Україно») Серхіо Харамільйо, який також брав участь у заході, поділився власними спостереженнями, що в країнах ЛАКБ є великий потенціал до розбудови більш тісної співпраці з Україною, оскільки "наші країни спільно рухаються в напрямку свободи і демократії".

Читайте також: Зеленський обговорив із генсеком Організації американських держав підготовку до Саміту миру

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство закордонних справ України розробило першу Стратегію розвитку відносин України та країн Латинської Америки і Карибського басейну.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-