Україна та Словаччина підписали Дорожню карту співпраці та ще чотири документи

Україна та Словаччина підписали Дорожню карту співпраці та ще чотири документи

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо підписали Дорожню карту співпраці між Україною та Словаччиною.

Як передає кореспондент Укрінформу, урочисте підписання документів відбулося за результатами українсько-словацьких урядових консультацій у Михайлівцях.

Крім того, у присутності прем’єрів представники урядів двох країни підписали Меморандум про взаєморозуміння між Бюро геодезії, картографії і кадастру Словацької Республіки і Державною службою з питань геодезії, картографії і кадастру України та угоду між МВС Словаччини та Державною прикордонною службою України про співробітництво та взаємодію в сфері хімічної, біологічної, радіаційної і ядерної безпеки.

Також глави МЗС підписали угоду між урядом Словацької Республіки і Кабінетом міністрів України про оплачувану діяльність членів сімей дипломатичних представників та консульських установ.

Читайте також: Шмигаль назвав «історичною» зустріч у словацьких Михайлівцях

Ще підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економіки Словаччини та Міністерством енергетики України щодо співробітництва у сфері ядерної енергетики.

Як повідомляв Укрінформ, у словацькому містечку Михайлівці, що неподалік кордону з Україною, у четвер проходили українсько-словацькі урядові консультації.

Фото: Денис Шмигаль/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-