Путін не досяг жодної стратегічної цілі в Україні - голова Військового комітету НАТО

Путін не досяг жодної стратегічної цілі в Україні - голова Військового комітету НАТО

Укрінформ
Росія відчайдушно намагається створити образ сили, але жодна пропаганда не може приховати те, що російський диктатор Володимир Путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей, а також усі ті труни, які повертаються з війни в Україні до РФ.

Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер на Київському безпековому форумі, передає кореспондент Укрінформу.

«У Росії вибору немає - лише сила. Верховенство права - це лише фасад. Це театр, який влаштувало керівництво, щоб обдурити людей, що вони також відіграють важливу роль», – заявив адмірал, виступаючи в ході свого першого візиту до України з початку повномасштабного вторгнення.

Бауер наголосив, що анексувавши Крим, Росія продемонструвала свою відверту зневагу до міжнародного порядку, заснованого на правилах, а 24 лютого 2022 року її керівництво повністю скинуло маску і показало світові, ким вони насправді є.

Читайте також: Кулеба зустрівся з головою Військового комітету НАТО - говорили про підтримку України

«Росія відчайдушно намагається створити образ сили, але демонструють вони лише слабкість. Не існує такого масштабу пропаганди, який б міг би приховати всі ті труни, що повертаються до Російської Федерації. Не існує такої пропаганди, яка б знайшла відповіді на запитання родин загиблих солдатів. Жодна пропаганда не може приховати правди про те, що президент Путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей», - зазначив голова Військового комітету НАТО.

Як повідомлялося, імітовані «вибори» президента Росії відбулися 15-17 березня. За їхніми «результатами», очільником РФ лишився Володимир Путін.

За даними Генштабу, загальні бойові втрати Росії станом на 21 березня 2024 року становлять близько 433 тис. 840 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-