Новий голова НАЗК зустрівся з послами G-7

Новий голова НАЗК зустрівся з послами G-7

Фото
Укрінформ
Новообраний голова НАЗК Віктор Павлущик провів першу зустріч з послами країн «Великої сімки», акредитованими в Україні, та головою Представництва ЄС в Україні.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК, передає Укрінформ.

Новий глава НАЗК зустрівся з послами G-7 / Фото: НАЗК

Під час зустрічі Павлущик презентував послам своє бачення подальшого розвитку НАЗК.

За його словами, головні пріоритети у діяльності Агентства - згуртованість команди для сталої ефективної роботи, вдосконалення процесу декларування та його подальша автоматизація, оптимізація та спрощення роз'яснень для публічних службовців.

Водночас посадовець наголосив на важливості роботи з координації виконання Державної антикорупційної програми (ДАП) та запобіганню корупційних ризиків у найбільш уражених корупцією сферах.

Читайте також: Уряд ухвалив низку кадрових рішень

«Україна та українці зробили свій вибір - це шлях до ЄС та європейських інституцій. У нас немає іншого вибору як перемогти на полі бою і подолати корупцію всередині країни. НАЗК реалізовуватиме всі законодавчо встановлені повноваження, а також готове до нових викликів», – сказав голова Національного агенства.

Своєю чергою іноземні дипломати привітали очільника НАЗК з перемогою в конкурсі, відзначили відкритість та прозорість роботи конкурсної комісії та запевнили у своїй незмінній підтримці Нацагентства.

Вони також запевнили, що покладаються на Національне агентство у формуванні антикорупційної політики, впровадженні Реєстру прозорості на основі підписаного сьогодні Президентом України закону «Про доброчесне лобіювання», а також всіх заходів для формування нульової толерантності до корупції в суспільстві.

Учасниками зустрічі стали посли країн «Великої сімки», акредитовані в Україні, серед яких посол Італії в Україні П’єр Франческо Дзадзо, посол Франції в Україні Гаель Вейсьєр, посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі, посол ЄС в Україні, Голова Представництва ЄС Катаріна Матернова, тимчасово повірений у справах Посольства США в Україні Роберт Нідем, тимчасово повірений у справах Посольства ФРН в Україні Тім Пранґе, тимчасово повірений у справах Посольства Канади в Україні Шериф Нагі.

Читайте також: Посли країн G7 привітали призначення голови НАЗК

Як повідомляв Укрінформ, новим головою Національного агентства з питань запобігання корупції обраний Віктор Павлущик.

Кабінет Міністрів 27 лютого призначив Павлущика на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції.

Павлущик обіймав посаду старшого детектива - керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро. У 2023 році він брав участь у конкурсі на посаду директора НАБУ.

Фото: НАЗК 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-